Tak... to co robaki lubią najbardziej - jeśli najnowsza wersja to będzie podrasowane graficznie Worms World Party z dodatkowymi efektami i ciekawymi pomysłami to chyba je kupię
Ja w wormsy gram prawie od kiedy mam kompa (jakieś 6-7lat). Według mnie gra super Moją ulubioną bronią jest latająca owca którą potrafie perfekcyjnie sterować (przynajmniej potrafiłem)
O forty tez sa fajne ale tam podstawowa broń robaków schodzi do lamusa bo najsilniejsze są machiny oblężnicze
bazooka i granaty to podstawa od zawsze była a w fortach wyparta przez machiny
Moim zdaniem wormsy 2D były o wiele fajniejsze niż 3D. Worsmy dla mnie są fajną grom rodzinną można pograć na 1 kąpie z kilkoma członkami rodziny. Gra nie jest trudna i ma całkiem fajną oprawę a teksty są genialne (choć z czasem się nudzą). I wielką zaletą pod koniec gry jest hymn wygranej strony
Wormsy wymiatały! Zwłaszcza druga część, grąło się ostro przez multipada na szaraku :mrgreen:Jeszcze potem grałem z kumplem w wormsy na psp i też się fajnie grało.
Zawsze w tej grze działy się niesamowite rzeczy, których ludzki umysł nie był w stanie objąć i po których następowała salwa śmiechów
Wormsy 3D były jak dla mnie beznadziejnie. Producenci chcieli dobrze, ale trochę przekombinowali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum