Wigilia zbliza sie wielkimi krokami. Jak co roku spotkamy sie na chacie by moc zlozyc sobie zyczenia i troche pogaworzyc.
Uroczystosc jest zaplanowana na godzine 21 i potrwa pewnie do okolo 23. Bardzo prosze wszystkich o przybycie - oderwanie sie od stolu dobrze wam zrobi .
Bardzo prosze przewodniczacego rady - Klemensa, o udzielenie instukcji jak dostac sie na nasz Chat (kanal SVV na polchacie), lub - jesli taka wasza wola - na MIRC. W tym drugim przypadku mozna by uruchomic sztabowi quiz
Chat - wystarczy wybrać się na stronkę www.polchat.pl , a następnie odszukać po prawej okienka "Na skróty", w którym należy wpisać "svv" (dwa "v"), by dostać się do sztabowego pokoju.
Co do mirca, to niestety nie mogę obiecać quizu ze swej strony, a to z tej prostej przyczyny, iż na sztabowej Wigilii nie zawitam...
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 1693 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 8:50 am
Mnie niestety też nie będzie na wigilii sztabowej ponieważ po pierwsze o 20:30 zaczyna się u mnie kolacja wigilijna, a po drugie mój starszy brat ma głupią zasadę wyłączania komputera o 8:00 i dopóki nie bede miał swojego pokoju (jakiś rok, może półtora) to musze tego przestrzegać.
Ostatnimi czasy strasznie zaniedbałem Sztab. Jest mi z tego powodu niezmiernie przykro. Na wigilii będę na 90%. Do 1 stycznie nadrobię wszystkie zaległości. Przepraszam i Pozdrawiam.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Paź 2004 Posty: 842 Skąd: Z planety Melmaq
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 6:11 pm
Znając zeszłoroczne doświadczenie nie zapewniam, że dobiję - w końcu jedna z kilku w ciągu roku okazji, by spotkać się z całą rodziną przy tym magicznym stole i atmosferze.
Tak więc z góry życzę wszystkim wesołych, rodzinnych świąt i dużo zdrowia, bo to najważniejsze :].
Wszystkiego najlepszego. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, żadnego gniewu, smutku i przykrych okoliczności. Niech każdy dzień niesie ze sobą dużo radości.:)
no i ja postaram sie byc, bo sztabowe Wigilie zawsze sa zajefajne.
Klemens, MAO, itd. jak by mnie nie bylo to na gg mnie zaatakujcie bo pewnie zapomne a mozliwe ze bede online. gg: 2923118
Ja się nie pojawię,bo po 19 mam zakaz włączania komputera.Chyba,że dostanę jakąś nową grę to rodzice robią wyjątek.
Dlatego składam wszystkim sztabowiczom serdeczne
życzenia,zdrowia,szczęścia,pomyślności itp. itd. ...
Dużo udanych postów,ciekawych tematów,dobrych tekstów,samych 5 i 6,oraz dobrej pracy .
Mnie raczej nie będzie - jestem chory, na antybiotyku. Na kompa wszedłem na chwilkę, żeby sprawdź pocztę i zobaczyć co się dzieje na Sztabie. Takich "miłych" świąt jeszcze nie miałem...
A Sztabowiczom życzę przede wszystkim zdrowia... a potem całej reszty przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum