gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Wake of Gods (WOG)
Autor Wiadomość
Backside 
Major
JazzFunk Planeta


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 842
Skąd: Z planety Melmaq
Wysłany: Nie Wrz 11, 2005 11:26 pm   

Ciekawe - właśnie znalazłem aukcję, gdzie ktoś chce sprzedać WOG wraz z jakimiś setkami scenariuszy (z pewnością również ściągniętych z netu)

http://www.swistak.pl/aukcje/1221613.html
_________________
et nunc erudimini qui iudicatis terram

--> http://www.playpc.pl
--> http://uber-play.blogspot.com/
 
 
Poziom: 26 HP   1%   16/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   3%   3/78
magdzia_orka
Gość
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 10:37 am   

Potrzebuję pomocy!GdZie wgrać woga?
 
FAzik
Gość
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 4:21 pm   

czy w wog'a można grać w sieci???
Jak tak - TO JAK?
 
timon
Gość
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 8:07 pm   

Oczywiście, że można. Można grać tak jak w standardowego heroesa, ale ze wzglęgu na firewalle i inne zabezpieczenia nie jest to łatwe ;/ Jak to obejść? Ja osobiście używam hamchi (mozna pobrać z www.hamachi.cc). Jest to niewielki progrmik, który tworzy sieć lokalna między dwoma komputerami. Po wejściu graczy do takiej sieci mozna grać na protokole TCP/IP bez żadnych problemow.
 
Ziutek
Gość
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 7:58 pm   

Pomocy przy inst. woga
Zmieniam jezyk w xp ale nadal wyskakuje mi ze powinienem zmienic na angielski.
Co robic???
 
gosc
Gość
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 3:51 pm   

czesc
mam problem z Wog jak instaluje wyskakuje mi okienko:

dodam ze mam Heroes III The Shadow of Death i Heroes III Armageddon's Blade (oba to orginaly) i jeszcze jedna sprawa nie wiem czemu ale jak odpalam Shadow of Death wyskakujne mi okienko z bledem nie wiem dlaczego Armageddon's Blade lazi dobrze.
Prosze was o pomoc!
z gory THX
pozdro
 
Sajdi
Gość
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 3:55 pm   

witam wszystkich:-)
chce zainastalowac dodatek wog358,czy musi być zainstalowany przed tym wog 357
 
mos
Szeregowy
mos


Dołączył: 27 Sie 2005
Posty: 3
Skąd: Emiraty Arabskie ;)
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 11:54 pm   

wystarczy zmienic jezyk w systemie operacyjnym na angielski.... ja mam xp i jakos mi wszystko dziala nie mam rowniez problemow z odpalaniem armageddons blade lub shadow of death.... pozdro.
 
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Ziutek
Gość
Wysłany: Wto Paź 18, 2005 9:39 pm   

mos napisał/a:
wystarczy zmienic jezyk w systemie operacyjnym na angielski.... ja mam xp i jakos mi wszystko dziala nie mam rowniez problemow z odpalaniem armageddons blade lub shadow of death.... pozdro.

no wlasnie w moim wypadku nie wystarczy mam xp zmieniam na angielski i nadal ten sam bład
 
nikt
Szeregowy


Dołączył: 29 Paź 2005
Posty: 5
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 9:41 pm   

Najlepszą rada jest zainstalowac wszystko od zera - czyli najpierw H3 SOD, potem zmienic język, a potem WOG. Powinno działać na 99 proc.
PS. Chyba, że masz rosyjski windows... Wtedy bez problemu.
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
patryk13
Gość
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 9:55 pm   

skąd morzna sciagnac polską wersie woga i czy chodzi z herosem 3 złota edycja i jeszcze jak to zainstalowac
 
Conan
Gość
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 10:36 am   

Czy może mi ktoś pomóc i podać strone www gdzie moge ściągnąc Wog po polsku??
 
Agent 
Chorąży


Dołączył: 06 Kwi 2004
Posty: 38
Skąd: znienacka
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:11 pm   

Sciągasz WoG-a z http://hmm3.fclan.ru/down...linone_358f.exe , nastepnie sciagasz latke spolszczajaca i nakładasz ją na wersje ang.

Jeśli chodzi o problem z instalacją z powodu ustawień języka, to należy postępować w następujący sposób:

1.Wejść do panelu sterowania
2. Kliknąć na ikonkę Ustawienia Regionalne. Zmienić język na Angielski oraz Kraj/Region na Stany Zjednoczone.
3. Kliknąć na ikonkę Klawiatura. Przestawić klawiaturę na język Angielski (Stany Zjednoczone)
4. Kliknąć OK i ponownie uruchomić komputer
 
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   100%   11/11
dubia 1
Gość
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 10:10 am   

mam problem jak wlanczam hamchi na power on hwile jest zielone a potem wyskakuje jakis problem i cos tam pisze po angielsku pomuscie mi
 
michal
Gość
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 10:59 pm   

siemka
wiecie moze czy istnieja kody do WOG'a ?? to raz a dwa skad wziasc to spolszczenie ??
moze Ktos odpowie na gygy 3969564 a jak nie to tu :D

pozdrawiam :)
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
anime, opowiadania
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 15