Obecnie gram tradycyjnie już w Warcrafta i Counter'a. Czasami też zagram sobie w Diablo2. Mam też na dysku SimCity 4 Delux, ale po przekroczeniu progu 200 tyś mieszkańców znudziło mi się.
No dobra jak już pytacie to w piłkę z kolegami xD.
Właśnie zainstalowałem Morrowinda i Max Payna. Poza tym gram jeszcze oczywiscie w Countera i Warcrafta.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 1693 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 8:56 am
mande napisał/a:
Hunter, a czemu nie 3.0?
Uważam, że 2.0 jest z deka stabilniejsze, ale tu chodzi o fakt, że była to pierwsza przeglądarka ze słownikiem ort. ^^
Grać się i uczyć? oo tak istnieje świetna seria gier "Królik Bystrzak"
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Maj 2004 Posty: 255 Skąd: Włocławek
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 11:05 pm
Hej!
Z racji tego, że urlop, też chcę w coś pograć;) W coś, co nie jest czasochłonne;) I co udźwignie mój komp. Kiedyś gierka zwróciła moją uwagę i dopiero teraz jej się oddaję:))
Knights Of Honor! RTS, ale z tego, co wyczytałem, to nie aż tak schematyczny, mający masę fajnych rozwiązań. Pogramy, zobaczymy;)
Witam! ja obecnie zmagam się z grą Company of Heroes Tales of Valor, spoko sie gra po sieci, na stronce www.cohtov.yoyo.pl jest siec hamachi, porady itp. Gra dość nowa i wymagania swoje ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum