gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Ups :) a może Mozilla ?
Autor Wiadomość
Blaster
Gość
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 7:53 pm   Ups :) a może Mozilla ?

Proszę sprawdzić jak strona wyglada na mozilli . Proponuje webmasterowi zrobic oddzielna wersje dla mozilli i IE
 
Hipolit
Sierżant
Imperial Guard


Dołączył: 29 Gru 2004
Posty: 140
Skąd: %systemroot%
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 7:56 pm   

Czolem Blaster!

Milo ze wpadles... hehe... znaczy ze jednak ktos w te bannery klika :P

A co do mozilli to sam z wlasnego doswiadczenia wiem, ze strona na niej nie wyglada...:(

Ale nie bojta niczewo, w drodze ponoc jest nowa wspaniala wersja strony napisanej w 100% w php!

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do czestrzego nas odwiedzania!

[HWK]Hipolit ;)
_________________
Izrael - Dzis rano w centrum Jerozolimy powiesil sie zamachowiec samobójca. Jedna ofiara smiertelna.
Strona izraelska zapowiedziala krwawy odwet.
 
 
Poziom: 10 HP   0%   0/230
   MP   100%   110/110
   EXP   90%   20/22
Andrew_wojownik
Kapral


Dołączył: 05 Kwi 2004
Posty: 423
Skąd: Katowice
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 8:19 pm   

Dodam ,że strona sztabu chodzi tylko na IE. Blaster ma racje. To nie przystoi takiemu poważnemu ( :D :D :D :D :D ) serwisowi.
 
 
Poziom: 19 HP   0%   0/798
   MP   100%   381/381
   EXP   12%   6/49
Simon
Major


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Kwi 2004
Posty: 204
Skąd: Inowrocław
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 8:32 pm   

Andrew_wojownik napisał/a:
To nie przystoi takiemu poważnemu ( :D :D :D :D :D ) serwisowi.


Irytują mnie tu troche, Andrew, te twoje uśmieszki (odpowiedzi też) w nawiasie - chodzi o czyste wyśmianie? Bo jesli tak to moge odbic pileczke (a jesli nie to sorry za zła interpretacje, chociaz i tak to dziwnie wygada :/ ). Działasz tu ostatnio czesto, chociaz wlasnie co sworzyles "swoj" servis. Dziwne...

No niestety, na Mozilli strona nie chodzi jak powinna, bo Mozilla wrecz robi z nią co chce - inne kolory linkow, troche błedów w rozstawieniu tabel, brak rozwinajego menu. Ja mam nakladke (?) na IE - MyIE2 - i strona chodzi poprawnie. Mam nadzieje, ze w koncu dostaniemy nowy layout, a webmaster nie okaze sie kolejnym oszustem.
_________________
Ufaj Bogu, ale samochód zamykaj.
 
 
Poziom: 13 HP   0%   0/370
   MP   100%   176/176
   EXP   33%   10/30
Gość

Wysłany: Nie Lut 06, 2005 9:06 pm   

O Hipek :P . Na stronę trafiłem z LCNa :) . Ale tu nie ma dużo do poprawiania , jak chcecie rzuce wam skrypt php lub js, który wykrywa przegladarke, a przesuniecie tabeli czy poprawienie koloru to nie problem :) .
gg: 4466837
zapraszam na www.bwsclan.prv.pl :) . Zamieścić Waszego linka ?
 
Andrew_wojownik
Kapral


Dołączył: 05 Kwi 2004
Posty: 423
Skąd: Katowice
Wysłany: Pon Lut 07, 2005 1:53 pm   

Te uśmieszki miały znaczyć niedopatrzenie i to poważne. Strone sztabu widziałem na wszystkich przelądrkach. Wystarczy zmienić te rozwijane meni i od razu będzie lepiej działać na wszystkich przeglądarkach.
 
 
Poziom: 19 HP   0%   0/798
   MP   100%   381/381
   EXP   12%   6/49
Gonzo 
Porucznik


Dołączył: 10 Kwi 2004
Posty: 610
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 12:30 am   

Nie tylko menu, ale też style przede wszystkim.
 
Poziom: 22 HP   1%   11/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   61%   36/59
shrek3
Szeregowy


Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 3
Skąd: Września
Wysłany: Nie Mar 13, 2005 12:22 pm   

Ja równiez mam Mizille i się zastanawiam dlaczego niektóre strony czy w html czy w php się zozchodza lub wogóle nie działają.Ale ja sobie poradziłem z tym problemem bo jeśli strona nie chodzi w Mozilli to chodzi w IE. POZRO
 
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
kolospl 
Kapral


Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 109
Skąd: Nie pamiętam:(
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 9:53 am   

Eee, na Mozilli dobrze chodzi.
_________________
"Wy macie rację, ale my mamy karabiny."
 
 
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   45%   9/20
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw Gru 08, 2005 4:39 pm   

Ale dawniej( czyli przed majem 2005) nie było z tym najlepiej:))
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
aciek_l
Chorąży


Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 33
Skąd: Zalesice City ;)
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 5:26 pm   

Ja korzystałem z IE... ale raz z ciekawości zainstalowałem Mozille i nigdy więcej IE :] A do wyglądu i działania strony nie mam zastrzeżeń!
 
 
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   54%   6/11
Wojman
Kapitan
007


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 575
Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 7:47 pm   

Cytat:
Ja korzystałem z IE... ale raz z ciekawości zainstalowałem Mozille i nigdy więcej IE :] A do wyglądu i działania strony nie mam zastrzeżeń!


Chyba masz Mozille FireFox. :) Sam korzystam z FireFoxa. A z kad to wiem? Na dole kazdego napisanego posta wyswietlaja sie dwie ikonki. Jedna oznacza system operacyjny, druga z jakiej przegladarki uzytkownik wyslal wiadomosc.
_________________
Uważaj na słowa - każde może stać się Twoim ostatnim
 
 
Poziom: 22 HP   1%   11/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   1%   1/59
aciek_l
Chorąży


Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 33
Skąd: Zalesice City ;)
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 4:58 pm   

No Mozilla Firefox dokładnie ;) Sorry za niescislosc ;) A z tymi ikonkami to już zatrybiłem ;)
 
 
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   54%   6/11
mande 
Pułkownik
Menedżer


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 1166
Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 6:55 pm   

aciek_l napisał/a:
z ciekawości zainstalowałem Mozille i nigdy więcej IE :]


Ja to samo powiedziałem, ale po przesiadce na Operę. Moim zdaniem nawet lpesza od Firefoxa (gesty myszą są suuper) tylko aplety java niezbyt chodzą, ale wtedy wklejam link do firefoxa i jest git.
_________________
Przed laty w Wielkiej Brytanii wymiana żarówki w państwowej placówce służby zdrowia wymagała zaangażowania 6 urzędników i podjęcia 17 decyzji, a czynności papierkowe z tym związane trwały 20 minut.
 
 
Poziom: 29 HP   2%   42/2142
   MP   100%   1022/1022
   EXP   84%   79/94
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
forum anime, widmo
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10