Witam was mam dużą prośbę mógłbym mi ktoś pomóc poszukać gry .
Opis gry (Który pamiętam )
Ikona na Pulpicie to była czerwona gwiazda jak Stalinowska
To był 100% Rts turowa przejmowało się takie terytoria i trzeba było zniszczyć sztab wroga
Proszę wszystkich o pomoc z góry Dziękuje
Właśnie nie wiem czy studia 1c to na pewno nie nowa gra zaczynała sie na S jak dobrze pamiętam dobierało sie ludzi i przejmowało sie terytoria Można było grać z komputerem lub z graczem na tym samym komputerze na początku wybierało sie gdzie postawić Sztab .
[ Dodano: Sro Lis 10, 2010 9:49 pm ]
Jest Prawie ją znalazłem tylko nie wiem jak sie nazywa ale mam link , który pokazuje jak ta gra wygląda http://www.google.pl/imgr...h:1&um=1&itbs=1
Witam mam podobny problem co Apple tylko chodzi o inną grę, a więc szukam gry tylko nie pamiętam nazwy, ale ikona to był chyba taki rycerz. W grze miało się już swój teren, siedzibę. Jedzenie i inne surowce dostarczały takie woły wyznaczało się im szlak gdzie maja iść można było także posyłać ich do innych państw z którymi żyło się w zgodzie. Podbijało się inne państwa. Gra pochodzi z przełomu 2000-2006 lat. Bardzo proszę o szybką odpowiedz bardzo mi zależy na tej grze ponieważ jak bylem młodszy to w nią grałem potem format i takie sprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum