Autor |
Wiadomość |
Temat: dodajdzie 2 działy ! solucje i kody ! |
lysyjack
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 11152
|
Forum: Rpg.Sztab - strona Wysłany: Pią Gru 05, 2008 6:38 pm Temat: dodajdzie 2 działy ! solucje i kody ! |
łał kodziki do gier są beeeeeeeeeee,polecam uczciwie girkować jest zdecydowanie więcej frajdy.oby teń dział nie powstał(bez obrazy) |
Temat: Rangi |
lysyjack
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 13905
|
Forum: O forum Wysłany: Pią Gru 05, 2008 6:35 pm Temat: Rangi |
witam wszystkich po ogromnej przerwie,mam nadzieje że nadrobie zaległośći i wrócę w łaski wodzów,pozdro dla wszystkich |
Temat: Noc Kruka |
lysyjack
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7750
|
Forum: Gry cRPG Wysłany: Pią Gru 05, 2008 6:32 pm Temat: Noc Kruka |
trójka jest tylko ładniejsza i hm trzeba sie nachodzić,czegoś brak w 3ce.ukończyłem ja niedawno i pozostał niedosyt . |
Temat: Nasze logo |
lysyjack
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 21228
|
Forum: Sztab VVeteranów - strona Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:31 am Temat: Nasze logo |
logo w 3d to dobry pomysł .tylko tak jak pisałem predzej sensowne proporcje |
Temat: [humor] Mucha |
lysyjack
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 7523
|
Forum: Off Topic Wysłany: Pon Lis 07, 2005 12:59 am Temat: [humor] Mucha |
no niezłe hehehe dla mnie bomba |
Temat: Jaka to gra? |
lysyjack
Odpowiedzi: 545
Wyświetleń: 95089
|
Forum: Inne gry Wysłany: Sob Lis 05, 2005 8:51 pm Temat: Jaka to gra? |
Sory rozpedziłem sie z leksza |
Temat: Fable - The Lost Chapters problemy z grafika!! |
lysyjack
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9267
|
Forum: Rpg Sztab - artykuły Wysłany: Sob Lis 05, 2005 8:39 am Temat: Fable - The Lost Chapters problemy z grafika!! |
DZIWNE mnie sie bujał na podkręconym 1,1 celeronik , no nie idealnie ale można było podeptać Ale nie przeszedłem do końca bo jak musisz powyłączać detale i inne bajery grafa i gra traci na wartości.Sprawdz sterowniki i directa. |
Temat: Seria Commandos "kult" to juz czy jeszcze nie ? |
lysyjack
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6787
|
Forum: Gry strategiczne - RTS Wysłany: Sob Lis 05, 2005 8:34 am Temat: Seria Commandos "kult" to juz czy jeszcze nie ? |
Właśnie!! Wiele osób narzeka że 3 straciła swój urok przez to jak to nazwałeś "napaćkanie" Za dużo wszystkiego.To juz nie ten klimacik .Dwie pierwsze części były raczej dywersyjno szpiegowskie .Natomiast 3 no cóż niby też a jednak nie ,w tej części wygladamy raczej na rambo albo czterech pancernych i pies którzy sami wygrali wojne. |
Temat: Jaka to gra? |
lysyjack
Odpowiedzi: 545
Wyświetleń: 95089
|
Forum: Inne gry Wysłany: Sob Lis 05, 2005 1:01 am Temat: Jaka to gra? |
Z jakiej to gry?
nagrode wyślemy pocztą.
tak tak wygrał pan żelazko a reszta wie???????? |
Temat: Seria Commandos "kult" to juz czy jeszcze nie ? |
lysyjack
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6787
|
Forum: Gry strategiczne - RTS Wysłany: Sob Lis 05, 2005 12:57 am Temat: Seria Commandos "kult" to juz czy jeszcze nie ? |
Witam i zapraszam do małej konfrontacji Commandos 1 ,2 ,3 ?.Która z części kultowej seri gry Commandos bardziej przypadła ci do gustu i dlaczego.Czy dla ciebie również ta gra ma w sobie coś co przyciąga cie jak magnez przed monitor z dzbanem kawci (lub coli ) i zmusza do działań wojennych ,sabotażowych itd. itp. ?
Wyraź swoją opinię. |
Temat: Seria Sacred czy Kultowy Diablo ? |
lysyjack
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6089
|
Forum: Gry cRPG Wysłany: Sob Lis 05, 2005 12:47 am Temat: Seria Sacred czy Kultowy Diablo ? |
Zapraszam do dysputy która gra jest lepsza? I dlaczego ,małe uzasadnienie.Czy kultowy produkt moze sie równać z świeższą (nieco) serią Sacred ? |
Temat: Poradnik do ''Sea Dogs'' |
lysyjack
Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 109660
|
Forum: Gry cRPG Wysłany: Sob Lis 05, 2005 12:35 am Temat: Poradnik do ''Sea Dogs'' |
ha dobrym pytaniem jest czy ci sie chce grać czy iść na łatwizne a to już nie jest gra tylko podziwianie monitora .Kody do gier powinni zakazać ,hm co to za frajda grać bez mózgu .Żenujące zadnej zabawy tylko wszędzie kombinatorstwo a fe |
Temat: Nasze problemy |
lysyjack
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 8175
|
Forum: Off Topic Wysłany: Sob Lis 05, 2005 12:28 am Temat: Nasze problemy |
100 metrów postów o czym hehe o błędach ort. i gram. he he ,ale sie brac rozpisała fiu fiu ,a główny "wontek " ha ha poszedł na Ksypy móhomojki haha .Napiszcie cos teraz jeszcze o pisowni języka polskiego panowie poloniści .Do trecenzji ha ha a nie o ólach tyskótofać he hehe.
pozdrawiam dyslektyków i innych z chorobami ojtoklafićnimi |
Temat: Northland, Cultures 2, Wyprawa na północ i 8 cud świata |
lysyjack
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 18872
|
Forum: Gry strategiczne - RTS Wysłany: Wto Lis 01, 2005 11:45 pm Temat: Northland, Cultures 2, Wyprawa na północ i 8 cud świata |
Desperat heheh ehe. Jest sporo gier godnych polecenia naprawdę nie musisz sie tak męczyć .Człowieku lukni na recenzje gier na naszej stronie -->http://www.sztab.com/ poczytaj na spokojnie przeanalizuj i spróbój czegoś innego . |
Temat: Witam |
lysyjack
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 4818
|
Forum: Off Topic Wysłany: Wto Lis 01, 2005 11:31 am Temat: Witam |
witam cie również
jestem świeży hehe
pozdrawiam
lysyjack |
|