Autor |
Wiadomość |
Temat: Codename: Panzers - Faza Pierwsza |
Mike
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 24424
|
Forum: Codename: Panzers Wysłany: Czw Mar 08, 2007 8:50 pm Temat: Codename: Panzers - Faza Pierwsza |
Pójdzie Ci spokojnie. W zasadzie to ja mam taki sam, tylko, że pamięci mniej (256) i nie mam problemów. |
Mike
|
Forum: Codename: Panzers Wysłany: Sro Mar 07, 2007 6:10 pm Temat: Codename: Panzers - Faza Pierwsza |
A jaki masz komputer? Bo jeżeli działa Ci Faza Pierwsza to i Druga też Ci pójdzie.
Ano Soldiers troche zawód mi sprawiło. W sumie to niektóre misje IMO zbyt trudne. |
Temat: Codename: Panzers - Faza Druga |
Mike
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 15115
|
Forum: Codename: Panzers Wysłany: Wto Mar 06, 2007 7:24 pm Temat: Codename: Panzers - Faza Druga |
Skoro jest temat o Fazie pierwszej to czemu by nie założyć tematu o Fazie Drugiej?
Co sądzicie o drugiej części tej wspaniałej serii? Co was rozczarowało, co zadowoliło itp.
Zapraszam do dyskusji |
Mike
|
Forum: Codename: Panzers Wysłany: Wto Mar 06, 2007 7:21 pm Temat: Codename: Panzers - Faza Pierwsza |
To fakt, gra nie jest zgodna w 100% z historią, ale twórcy zrobili to celowo. Grę można kupić razem z Fazą drugą za 24,90 zł w sklepie cenegi
Co do Fazy Trzeciej do zapraszam pod ten link:
http://www.panzers.sztab.com/index.php?id=info3
Generalnie granie w Fazę Pierwszą sprawiło mi dużą przyjemność, zrekompensowała mi zawód jaki sprawiło mi Soldiers. |
Temat: Rome: Total War |
Mike
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 8465
|
Forum: Gry strategiczne - turowe Wysłany: Nie Mar 04, 2007 7:27 pm Temat: Rome: Total War |
W sumie, to nie da się jednoznacznie określić, ale jednak zagłosowałem na turówkę. |
Temat: Uwagi, propozycje itp. |
Mike
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 6979
|
Forum: Codename: Panzers Wysłany: Czw Mar 01, 2007 7:22 pm Temat: Uwagi, propozycje itp. |
Tutaj, kiedy strona zostanie już otwarta będziecie mogli zgłaszać swoje uwagi, propozycje itp. (oczywiście dotyczące strony).
Przypominam, że otwarcie strony planowane jest na 04.03.2007 (tj. niedziela).
Osoby, które chciałyby pomóc w uzupełnianiu zawartości strony proszone są o kontakt na numer gg: 7518522 (pisać w porach wieczornych) lub mail: mike.pl123@gmail.com |
Temat: Koalicja - zgloszenia (dla webmasterow) |
Mike
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 18572
|
Forum: Strony - kandydaci do Koalicji Sztabu Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:43 am Temat: Koalicja - zgloszenia (dla webmasterow) |
Witam, od dawna już gram w serie gier Codename: Panzers, ostatnio wpadłem na pomysł zrobienia strony o tych grach, niestety nie mam serwera na którym stronka miała by powstać, dlatego zwracam się do was o pomoc, mam już dość spore doświadczenie w tworzeniu stron, miałem już pare swoich stron, oraz przez jakiś czas byłem webmasterem oficjalnego polskiego serwisu gry Thief.
kontakt:
gg: 7518522
e-mail: mikestreet@op.pl |
|