Autor |
Wiadomość |
Temat: Heroes of might and magic |
Konrad
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 15515
|
Forum: Gry strategiczne - turowe Wysłany: Czw Cze 10, 2004 12:23 pm Temat: Heroes of might and magic |
Kto by mial ochote zagrac w trojke w necie niech napisze |
Temat: jak zagrać w blitzkreieg w sieci |
Konrad
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4630
|
Forum: Archiwum Wysłany: Czw Cze 10, 2004 12:10 pm Temat: jak zagrać w blitzkreieg w sieci |
Sorry www.gamespyarcade.com |
Temat: jak zagrać w blitzkreieg w sieci |
Konrad
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4630
|
Forum: Archiwum Wysłany: Sro Cze 09, 2004 7:32 pm Temat: jak zagrać w blitzkreieg w sieci |
Musisz zainstalowac GAME SPY ARCADE i zarejestrowac sie na www.gamespy.com |
Temat: Hattrick |
Konrad
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4676
|
Forum: Archiwum Wysłany: Wto Cze 08, 2004 9:17 pm Temat: Hattrick |
Fajna gra dla fanow pilk noznej.Transfery mecze z innymi ludmi.Super.Polecam www.hattrick.org. |
Temat: Sprawdzian |
Konrad
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4087
|
Forum: Archiwum Wysłany: Pon Cze 07, 2004 8:38 pm Temat: Sprawdzian |
Trzymajcie za mnie kciuki Jutro mam test kompetencyjny z historii.Ocena z tego testu bedzie wplywac na ocene koncowa w 60 %.Sprawdzian z calego roku |
Temat: Może dział "Filmy" ... ? |
Konrad
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4981
|
Forum: Archiwum Wysłany: Sro Cze 02, 2004 8:34 pm Temat: 1 |
Coz ja osobiscie jestem za. |
Temat: Wyszukiwarka |
Konrad
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4331
|
Forum: Archiwum Wysłany: Sro Cze 02, 2004 6:19 pm Temat: 1 |
Probowalem ale z wyszukiwarki nie chca zniknac hasla |
Temat: Wyszukiwarka |
Konrad
Wyświetleń: 4331
|
Forum: Archiwum Wysłany: Wto Cze 01, 2004 7:46 pm Temat: Wyszukiwarka |
Mam małe pytanko Czy wiecie co trzeba zrobic zeby hasla wczesniej wpisywane w wyszukiwarce nie wyswietlaly sie teraz.Chodzi mi o to ze np jak wczesniej wpisalem IGI lub inne hasla zaczynajace sie na litere I i teraz tez wpisuje jakies haslo na I to wszystkie poprzednie sie pokazuja(te co wpisywalem wczesniej na literke I) |
Temat: Warnet |
Konrad
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 4076
|
Forum: Archiwum Wysłany: Pon Maj 24, 2004 9:27 pm Temat: Zgadza sie |
Zgadza sie Warnet działa.Jestem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie.Xo prawda slabo dziala sa momenty ze przestaje ale do jutra powinno sie to ustabilizowac.Działa.Dziala.Dziala.JUPI>JUPI |
Temat: Pustynna burza |
Konrad
Wyświetleń: 4599
|
Forum: Archiwum Wysłany: Nie Maj 23, 2004 2:04 pm Temat: Pustynna burza |
Jak myslicie czy operacja "Pustynna burza" mogla doprowadzic do trzeciej wojny swiatowej ?Oraz czy terazniejsze walki w Iraku moga byc powtorką ? z Wietnamu? Ja uwazam ze Ameryka zwyciezy |
Temat: Tom Clancy |
Konrad
Wyświetleń: 4014
|
Forum: Archiwum Wysłany: Nie Maj 23, 2004 1:53 pm Temat: Tom Clancy |
Książka Toma Clancyego pt "Czerwpny sztorm" szczególnie przypadła mi do gustu.Autor przedstawił tam wizje trzeciej wojny swiatowej.Ksiazka nie jest nudna ,caly czas cos sie dzieje.Opisane sa wszystkie metody walki.A toczy sie ona w powietrzu na ladzie i na wodzie.Kto czytal jakies inne ksiazki Toma Clancyego i chcialby sie podzielic wrazeniami prosze o pisanie.Piszcie czy am sie podobaly.Oczywiscie o ksiazce "Czerwony sztorm" takze piszcie co o niej sadzicie |
Temat: SZkam dobrej gry turowej |
Konrad
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 11629
|
Forum: Gry strategiczne - turowe Wysłany: Sob Maj 22, 2004 7:17 pm Temat: Heroes |
No coz moze to nie jest nowa gra ale bardzo mi sie podoba.Chodzi mi o Heroes 3.Szczerze mowiac dla mnie jest lepsz nawet od 4.No i oczywiscie mozesz pograc w nia przez neta |
Temat: Rogue States |
Konrad
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4346
|
Forum: Archiwum Wysłany: Pią Maj 21, 2004 3:40 pm Temat: Rogue States |
Kto ma i wie jak dostac ten dodatek do gry Real war prosze zeby cos o nim napisal |
Temat: Potega swiatowa |
Konrad
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4823
|
Forum: Archiwum Wysłany: Pon Maj 17, 2004 9:19 pm Temat: Potega swiatowa |
Czy uwazacie ze gdyby nie 2 wojna swiatowa to Polska moglaby byc teraz jednym z potezniejszych panstw (zarowno militarnie jak i gospodarczo) ? |
Temat: Zero hour |
Konrad
Wyświetleń: 5288
|
Forum: Archiwum Wysłany: Nie Maj 16, 2004 2:09 pm Temat: Zero hour |
Piszcie co myslicie o dodatku do Command and Conquer Generals.Czy warto go kupić ? |
|