Autor |
Wiadomość |
Temat: Kozacy: Powrót na wojne |
Hipolit
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 28831
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Czw Sie 14, 2008 11:45 am Temat: Kozacy: Powrót na wojne |
ja bym normalnie odcinal od internetu tych sciagaczy gierc pirackich!
pozniej taka lamaga napada mnie albo moich kumpli na GG i zastanawia sie czemu grac na szelu nie moze haha bo przeciez ma dobrze sciagnietego pirata!
poza tym prosze o przekierowanie tego forum odnosnie kozakow do naszej karczmy:
www.cossacks.sztab.com/karczma/
Z gory dziekuje
Hipolo |
Temat: POMOCY!!!! |
Hipolit
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 6954
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Czw Sie 18, 2005 7:59 pm Temat: Re: POMOCY!!!! |
Modeusz napisał/a: | Mam problem jak włanczam Kozaków 2 to nie moge grac przez neta a co gorsza. Przejde szkolenie to nie mam dalszych misji, juz przechodziłem po kilka razy i nic. Prosze pomózcie mi PLISS
Dodaje ze mam pirata:) |
po pierwsze, czy masz oryginala?
Jesli odpowiedz jest twierdzaca to powinienes grac na necie bez problemu!
Mimo to nie grasz, to zajrzyj tutaj: http://www.cossacks.sztab.com/infopage.php?id=51
A teraz, kluczowe pytanie, czy instalowales patch 1.1?
Sciagnij go stad:
http://www.cossacks.sztab.com/infopage.php?id=46
I w razie jakich kolwiek problemow idz na strone www.cossacks.sztab.com
Albo do odpowiedniego forum o danej grze co ciebie interesuje!
A takze, serdecznie zapraszam do gry z IG'ami na szelu!
Serdecznie pozdrawiam
Hipolit |
Temat: Nasze logo |
Hipolit
Wyświetleń: 21114
|
Forum: Sztab VVeteranów - strona Wysłany: Wto Sie 16, 2005 10:38 pm Temat: Nasze logo |
s2nto napisał/a: | Widze, że naczelny Kozak chłodno przyjął propozycje nowego loga
Jeśli jednak chodzi o moje zdanie to spewnością za jasna ta zieleń (obowiązkowo przyciemnić), no i jak pisał Simon te sztab.com rozjaśnić bo rzeczywiście ktoś może nie zauważyć tego com.
A w ogóle to przyciemnijcie go troche i wstawcie sobie w sygnature na innych forach - klan Imperial Guard już tak zrobił i posiada poniższe. |
sanczo, my chyba taki mamy... nie?
to co pusciles to byl prototyp!
Hipok |
Temat: Nasze logo |
Hipolit
Wyświetleń: 21114
|
Forum: Sztab VVeteranów - strona Wysłany: Wto Sie 16, 2005 4:24 pm Temat: Nasze logo |
Jesli o to chodzi to wyglada to jak relikt PRL'u!
Mnie sie niezbyt podoba, ale o gustach sie nie dyskutuje!
Hipek |
Temat: Biezace zapowiedzi i recenzje |
Hipolit
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7183
|
Forum: Sztab VVeteranów - artykuły Wysłany: Wto Sie 16, 2005 11:59 am Temat: Biezace zapowiedzi i recenzje |
czesc!
ja bym reflektowal na b2 lub ss3, z tym ze czasu nie mam za duzo w tym tygodniu.
wiec moje pytanie, co musi byc na kiedy? bo ja moge najszybciej wykrzesac cos za 7-10 dni.
serdecznie pozdrawiam
Hipek |
Temat: nowy baner! |
Hipolit
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 6607
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Pią Sie 12, 2005 4:18 pm Temat: nowy baner! |
jak sie kozakom podoba dzielo [IG]timgraysona?
Hipok |
Temat: Multi w EW |
Hipolit
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 6872
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Nie Lip 31, 2005 6:42 pm Temat: Multi w EW |
to prawie tak jakbys sie zapytal, czy ktos mnie nauczy oddychac bo nie umiem... hehe
to proste, tak jak otwierasz paszcze i chlapiesz powietrze, tak tutaj trzeba usiasc przed kompem i zagrac
serdecznie pozdrawiam
Hipok |
Temat: Biezace zapowiedzi i recenzje |
Hipolit
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7183
|
Forum: Sztab VVeteranów - artykuły Wysłany: Nie Lip 31, 2005 6:15 pm Temat: Biezace zapowiedzi i recenzje |
Prosze na wstepie admina forum o przyklejenie tego topicu.
Ma on za zadanie uporzadkowanie naszego pisania recek/zapowiedzi, gdyz obecnie panujacy system powoduje male zgrzyty i nieporozumienia.
Proponuje, aby w tym temacie postowali ludzie w nastepujacy sposob:
####################################
Aktualnie pracuje nad:
Zapowiedz: tytul gry
Planowanadata premiery Polskiej: dzien/miesiac/rok
Recenzja: tytul gry
####################################
Taki zabieg zapobierze powielaniu pracy sztabowiczow oraz wiele wyjasni.
Zwracan sie rowniez z prosba o otwarcie tematu, gdzie bada zamieszczane bierzace tytuly gier do recenzji. Mysle ze moze to sie odbywac w tym temacie, pozniej ludzie bada dogadywali sie w sprawie gier, a decyzja zostanie zamieszczona w postaci posta w formacie takim jak powyzej.
Sam dam przyklad:
Hipolit
Zapowiedz: Rome total War Barbarian Invasion
Premiera: 8 pazdziernika 2005
Serdecznie pozdrawiam
Hipolit |
Temat: Pozycja w wyszukiwarkach |
Hipolit
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 7617
|
Forum: Sztab VVeteranów - strona Wysłany: Sob Lip 30, 2005 5:23 pm Temat: Pozycja w wyszukiwarkach |
hehe
przepustka..
W sumie teraz na forum i tak niewiele sie dzieje, wiec nie trzeba go pilnowac zanadto!
Serdecznie pozdrawiam
Hipok |
Temat: Cossacks: EW pl patch |
Hipolit
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 11340
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Sob Lip 30, 2005 12:28 pm Temat: Cossacks: EW pl patch |
timgrayson napisał/a: | Próbowałem zagrać przez neta i wybrałem GameSpy ale tam trzeba podać jakis adres e-maila moze być mój czy musze mieć jakis dostepny przy rejesteracji? |
Tim, jak najbardziej twoj, bo a noz jakis kozak bedzie ci chcial powtykac po przegranym meczy, to jak inaczej ...
Serdecznie pozdrawiam
Hipek
AHA!
zapamietajcie lepiej haslo i logujcie sie z [IG] przed nickiem |
Hipolit
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Czw Lip 28, 2005 12:27 pm Temat: Cossacks: EW pl patch |
zagram zagram, tylko jak bede mial na nowo winde na kompie
a to plnanowane jest na 2 pol sierpnia!
do tego czasu pocwicz!
ja mam tez wersje 1.29 + mod1
w ta gram na necie
zapraszam do sciagniecia mod1 od nas ze stronki swietna zabawa!
Hipek |
Hipolit
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Czw Lip 28, 2005 10:35 am Temat: Cossacks: EW pl patch |
poczekaj, a czy polska wersja nie byla juz od razu wydana z jakims patchem?
:]
eh... dlatego niecierpie kupowac gier po polsku :] tylko angielskie, co prawda drozsze ale pozniej nie ma z nimi takiego balu...
Ale Fabian, przeciez w 1.35 juz dozu osob nie gra, na topie jest 1.35 Back to War, co teraz cenega wydala za 45 pln w antologii...!!! (=> www.cossacks.sztab.com)
Naprawde masz 3 gry za rozsadna cene ... hehe...
ale na serio, 1.35 jest lepsze i wiecej ludzi w to gra na szelu. goraco zachecam!
Hipek
gg. 7203800 |
Hipolit
|
Forum: HQ of Cossacks Wars Veterans Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:04 pm Temat: Cossacks: EW pl patch |
czesc!
witam w naszych skromnych progach!
obawiam sie ze nie ma patch'a do EW w wersji polskiej, cenega tym razem sie nie popisala.
ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ten z naszej stronki cossacks sztab u mnie smiga bez problemu.
sprobuj, zawsze to blizej celu
Hipek |
Temat: Co to za współczynniki? |
Hipolit
Wyświetleń: 7125
|
Forum: O forum Wysłany: Sro Lip 27, 2005 10:26 am Temat: Co to za współczynniki? |
wlasnie!
ja tez nie chce tych HP i punktow poziomow itd itp!
bo przeciez nikt nikogo tu zabija nie bedzie ... (chyba)
Hipek |
Temat: WarCraft II |
Hipolit
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 7350
|
Forum: Archiwum Wysłany: Wto Lip 26, 2005 6:26 pm Temat: WarCraft II |
ty lepiej santo cwicz kozakow i fb, bo jak ci sie do tylka dobiore na szelu to bedziesz sie bal siadac przed kompem
lapki ci sie beda trzesly
Hipok |
|