gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
piratHMM4%patch
Autor Wiadomość
PapaSmerf
Szeregowy
mówcie mi jimmy


Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 10
Skąd: s ciepuego łuszeczka
Wysłany: Pią Sie 19, 2005 11:36 am   piratHMM4%patch

do jakiej maxymalnej wersji można spatchować pirata hmm4 :?: :?: :?:
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   0%   0/8
Laondoq
Kapral


Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 15
Skąd: Gdynia
Wysłany: Sro Sie 24, 2005 8:02 pm   No dobra

to sprobuje do 2.1 spaczowac chociaz juz kiedys cos mi nie wychodzilo ale zobaczymy mam na dysku do 1.3.1 wiec sie nie napracuje a browarka w chacie juz nie ma;]
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   62%   5/8
Laondoq
Kapral


Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 15
Skąd: Gdynia
Wysłany: Sro Sie 24, 2005 8:26 pm   Niby dalem rade do 2.0 ale............

zrobilem tak najpierw pojechalem patchem 1.3 potem 1.3.1 a na koncu 1.3-2.1 no i zgralem na to cracka polskiego i niby gierka chodzi ale multi dalej nie ma wiec... bez nowego cracka nie da rady ale moze od razu z wersji 1.0 do 2.0 a0lbo z 1.0 do 3.0 dac rade. z tym ze crack heroes4p zajmuje 6 144 000 a w wersji 2.0 ten plik po zaktualizowaniu zajmuje 7 650 187 wiec mowie trzeba sie dowiedziec czy ktos w ogole robil takiego cracka do multi a jak tak to jakos go skrecic;] pozdro
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   62%   5/8
PapaSmerf
Szeregowy
mówcie mi jimmy


Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 10
Skąd: s ciepuego łuszeczka
Wysłany: Wto Sie 30, 2005 9:56 pm   

ja chciałem sie dowiedziec do jakiej wersji można spaczować bo sam mam oryginałą max spaczowanego, a chce żeby w moje mapki mogli pograć ludzie którzy wyzyskują wielkie firmy tworzące gry ;]
i dlatego chce spobie spaczować gre do normalnego poziomu...
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   0%   0/8
Laondoq
Kapral


Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 15
Skąd: Gdynia
Wysłany: Sro Sie 31, 2005 9:20 pm   bk

jak zainstalowalem sobie Equilibris to moglem juz grac w Twoje mapki, po sieci tez moge;]
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   62%   5/8
PapaSmerf
Szeregowy
mówcie mi jimmy


Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 10
Skąd: s ciepuego łuszeczka
Wysłany: Sob Wrz 03, 2005 10:57 pm   

zagraj w chaos... specjalnie mapa dla ciebie ;]

poszukaj pewnej rzeczy... taki mały smaczek speszyl 4u <lol>
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   0%   0/8
Naruto_PL
Gość
Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 10:27 pm   

Wiecie co zrobić aby dodać z dodatków herosa 4 jednostki ?? bo ja niewiem jak by co to emaill piotr.sereja@wp.pl
 
Laondoq
Kapral


Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 15
Skąd: Gdynia
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 10:48 am   yo

gralem w wulkan i powiem ze spoko mapa. tylko na eksperta ciezko bylo zdobyc jakis artefakt ostatecznie wzialem tylko tarcze chaosu. dobra mapa na dwoch bo samemu z jednym kompem ktory ma jeszcze rowne szanse to zadna zabawa. rzeznia w 3 tygodnie... ok sprawdze ten chaos;]
 
 
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   62%   5/8
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
opowiadania, forum anime
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 9