Naszą ambicją jest, by na stronie tak Sztabu VVeteranów, jak i Sztabu RPG CODZIENNIE pojawiały się newsy. Wszakże mimo iż źródeł w internecie jest niepoliczalnie dużo, nieraz brakuje nam sił, by się przez nie wszystkie przebijać.
Dlatego poszukujemy newsmenów, osoby chętne przyłożyć rękę do budowy największego polskiego serwisu o grach strategicznych, a wkrótce także i fabularnych! Nie ma lepszej okazji do stopniowego wchodzenie w grono osób tworzących stronę, a i frajda z opatrzenia wiadomości, którą przeczytają tysiące użytkowników, swym nickiem jest niemała! Gwiazdki także są przewidziane( wkrótce zaś ich nowa lista)!:)))
Czego wymagamy?
- odrobiny zdyscyplinowania
- co najmniej miesięcznego uczestnictwa w życiu Sztabu, chociażby na Forum
- umiejętności posługiwania się językiem polskim:)
- mile widziana, acz nie niezbędna, jest zdolność posługiwania się jakimkolwiek językiem obcym w stopniu podstawowym
Czego nie wymagamy?
- znajomość htmlu czy php nie jest niezbędna, newsy dodaje się z prostego panelu, wystarczy przyswojenie sobie absolutnie KILKU banalnie prostych zasad, na co nie potrzeba nawet kwadransu.
To ja, Dagmara - maile pisałam w sprawie współpracy. Nie wiedziałam dzie ten Shoutbox, tak więc tutaj się wpiszę . Chciałabym zapowiedzi i recenzje pisać, nie wiem czy coś z tego wyjdzie... A z tej, co mi Pan wysłał listy mam wybrać jakiś temat do zapowiedzi? No. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum