Moje to m.in. www.sztab.com/manager , choć coraz trudniej mi go utrzymać, a to ze względu na to, że nie jestem aktualny w świecie managerów oraz nie mam czasu w ogóle grać, a już na pewno w pożeracze czasu - managery.
A drugi site, to www.soh.chodziez.net . To już do Waszej oceny.
To tez chyba nie strona, a bardziej forum - ale calkiem fajne, chyba ma ten sam silnik, co nasze.
A jesli juz o swoich stronach to zapraszam na http://mrsimon.fm.interia.pl
Strona powstala, kiedy to mialem ochote na 5 z biologii, a zebym dostal 5 na koniec gimnazjum to musialem m.in. wziac udzial w konkursie "Multimedialne Pomoce naukowe ...cos tam cos tam". Dlatego strona tez nie za bardzo ciekawa (chyba ze tkros lubi biologie), ale mysle, ze graficznie przyjemna - nie gryzie w oczy i dosc czytelna...
Acha, bym zapomnial, roznie wyglada w poszczegolnych przegladarkach... sorry:D
Widze, że reklamujecie swoje strony, więc zrobię to samo, bo moja reklamy wymaga: www.menajev.friko.pl
Strona o dość tutaj niepopularnej tematyce: America's Army
Dzięki już wykupiłem sobie w thc. Teraz dołoże wszelkich starań aby dorównać do sztabu. Styczeń jako pierwszy miesiąc funkcjonowania strony o forum wyszedł nawet nieźle. Około 1000 odwiedzin w ym 160 dziennie najwięcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum