gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Kozaki II-Wloz plyte...
Autor Wiadomość
RogaTy
Szeregowy


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3
Skąd: LeGnicA
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 10:11 am   Kozaki II-Wloz plyte...

:( Sciagnelem Gre Cossacks II-Napoleonic Wars
Pozniej przez nero nagralem na plytki..
Zainstalowalem bez problemu...
Zrobilem Cra**..
I gdy juz wlanczam gre pokazuje mi sie okienko "wystapil blad"
i jest taka tresc:

włóż płytę Cossacks II-Napoleonic Wars do napędu i klinij na przycisk "ponów"
i sa trzy pola
1-Ponow
2-Informacje
3-Wyjscie


I jeszcze w pasku to okienko nazywa sie"System zabezpieczajacy"
Nie mam pojecia co mam zrobic wkladam plyte1 i plyte2 i nic Prosze o pomoc jak ktos wie co trzeba zrobic

Ahha a gdy wciska na Informacje i oto mi sie wyswietla:

Zapisz ponizsze informacje-bede one potrzebne,gdy skontaktujesz sie z pomoca techniczna:
3.4.65.11; 3102; ES:100,102,0

Prosze o pomoc !! dziekuje:]
 
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Backside 
Major
JazzFunk Planeta


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 842
Skąd: Z planety Melmaq
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 11:20 am   

Jak "ściągnęłeś gre" to nie widzę tu nic dziwnego i również nie wiem jak ci pomóc :) . Wersja ściągane bądź też pirackie mają skłonności do niedziałania i często nic się na to nie da poradzić do momentu ściągnięcia pliku od kogoś innego (co poprawnego funkcjonowania nadal nie gwarantuje) lub udanie się do sklepu z grami by nabyć jeszcze świeżych Kozaków 2 :]
_________________
et nunc erudimini qui iudicatis terram

--> http://www.playpc.pl
--> http://uber-play.blogspot.com/
 
 
Poziom: 26 HP   1%   16/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   3%   3/78
RogaTy
Szeregowy


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3
Skąd: LeGnicA
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 1:48 pm   

to co tee sciaganie na marne??
Wszystko jest cacy normalnie zainstalowalem a Ty taki komunikat;/
 
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Kizik 
Major


Dołączył: 21 Lis 2004
Posty: 193
Skąd: Z Peloponezu
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 5:24 pm   

widzisz mam czelność ci pomóc:) zainstaluj craka lub poszukaj w necie fixa lub inny emulator cd znajdź ot to
 
Poziom: 12 HP   0%   0/319
   MP   100%   152/152
   EXP   96%   26/27
RogaTy
Szeregowy


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3
Skąd: LeGnicA
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 6:43 pm   

mozesz to napisac trochu jasniej:]
 
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
s2nto 
Sierżant


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 376
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 7:16 pm   

RogaTy napisał/a:
mozesz to napisac trochu jasniej:]
On mówi, żebyś zaguglowal albo pszedł za 9dych orginała kupił ;-)
_________________
rock'n'roll
 
 
Poziom: 18 HP   0%   0/711
   MP   100%   339/339
   EXP   8%   4/45
Hipolit
Sierżant
Imperial Guard


Dołączył: 29 Gru 2004
Posty: 140
Skąd: %systemroot%
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 10:53 pm   

Z tego co wiem NIE ma jeszcze cracka do kozakow 2!

Star force zabezpiecza ja na tyle dobrze...

Wedlug mnie jednak warto odzalowac stowke i kupic oryginala! Gra jest tego warta!

Hippo
_________________
Izrael - Dzis rano w centrum Jerozolimy powiesil sie zamachowiec samobójca. Jedna ofiara smiertelna.
Strona izraelska zapowiedziala krwawy odwet.
 
 
Poziom: 10 HP   0%   0/230
   MP   100%   110/110
   EXP   90%   20/22
Backside 
Major
JazzFunk Planeta


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 842
Skąd: Z planety Melmaq
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 11:57 pm   

Właśnie, że jest :] :"Cossacks II - Napoleonic Wars 2 iso cd + crack.rar"
Chyba, że plikodawca robi w konia :roll:

BTW - jak mi się spodoba przynajmniej na tyle co AC to na pewno sobie fundnę :].
_________________
et nunc erudimini qui iudicatis terram

--> http://www.playpc.pl
--> http://uber-play.blogspot.com/
 
 
Poziom: 26 HP   1%   16/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   3%   3/78
Adam12
Szeregowy


Dołączył: 26 Cze 2005
Posty: 2
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 5:06 pm   


A ja wcale nie ściągnęłem znikąd Kozaków II, tylko kupiłem uczciwie w sklepie! I objaw jest identyczny, jak opisał to Backside! Z tym, że u mnie gra nadaje taki komunikat, gdy wkładam do napędu płytkę nr 1.Gdy to samo zrobię z płytką nr 2 - gra startuje! I co Wy na to? Z grami Cenegi zawsze były problemy!
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
s2nto 
Sierżant


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 376
Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 7:54 pm   

Adam12 napisał/a:

A ja wcale nie ściągnęłem znikąd Kozaków II, tylko kupiłem uczciwie w sklepie! I objaw jest identyczny, jak opisał to Backside! Z tym, że u mnie gra nadaje taki komunikat, gdy wkładam do napędu płytkę nr 1.Gdy to samo zrobię z płytką nr 2 - gra startuje! I co Wy na to? Z grami Cenegi zawsze były problemy!


No Comments

EdiT: Albo napisze cos - jak masz orginała to tak cięzko było otworzyc instrukcje i przewertowac dział instalcji/uruchomienia? Tam miałeś napisane, że jedna plytka to instalka a druga do gry :)
 
 
Poziom: 18 HP   0%   0/711
   MP   100%   339/339
   EXP   8%   4/45
Hipolit
Sierżant
Imperial Guard


Dołączył: 29 Gru 2004
Posty: 140
Skąd: %systemroot%
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 8:56 pm   

nie pesz nam goscia santo :D

Ja tam nigdy nie czytam instrukcji!

Oczy wole na gry marnowac!

Hipek
_________________
Izrael - Dzis rano w centrum Jerozolimy powiesil sie zamachowiec samobójca. Jedna ofiara smiertelna.
Strona izraelska zapowiedziala krwawy odwet.
 
 
Poziom: 10 HP   0%   0/230
   MP   100%   110/110
   EXP   90%   20/22
Adam12
Szeregowy


Dołączył: 26 Cze 2005
Posty: 2
Wysłany: Pon Cze 27, 2005 2:20 pm   

s2nto napisał/a:
Adam12 napisał/a:

A ja wcale nie ściągnęłem znikąd Kozaków II, tylko kupiłem uczciwie w sklepie! I objaw jest identyczny, jak opisał to Backside! Z tym, że u mnie gra nadaje taki komunikat, gdy wkładam do napędu płytkę nr 1.Gdy to samo zrobię z płytką nr 2 - gra startuje! I co Wy na to? Z grami Cenegi zawsze były problemy!


No Comments

EdiT: Albo napisze cos - jak masz orginała to tak cięzko było otworzyc instrukcje i przewertowac dział instalcji/uruchomienia? Tam miałeś napisane, że jedna plytka to instalka a druga do gry :)


Instrukcję otwierało mi się bardzo łatwo. Niestety w dziale "Uruchamianie gry" nie ma ani słowa o tym, na której płytce jest co. Zazwyczaj przy dwupłytowych grach, uruchamianie następuje z płytki nr 1.A tutaj napisano że:" Aby uruchomić grę, należy dwukrotnie kliknąć na ikonie gry znajdującej się na pulpicie lub w grupie "Programy" startowego menu.Po zakończeniu wprowadzającej sekwencji filmowej na ekranie wyświetli się główne menu..."itd. I to wszystko! Uważam nadal, że to bałaganiarstwo ze strony producenta i trochę lekceważenie klientów. Nie wszyscy będą wiedzieć, że grę uruchamia się akurat z płytki nr 2, skoro nikt na ten temat nawet się nie zająknał w tej ładnej intrukcji... :-)
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
anime, opowiadania
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9