gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Kozacy europejskie boje
Autor Wiadomość
s2nto 
Sierżant


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 376
Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 10:54 pm   

Wojman napisał/a:
Te Hiszpańskie statki też są denerwujące. Na kilka dni odstawie sobie Kozaków, przynajmniej do czasu jak przejde całe Majesty. A zostało mi już niewiele - ostatnia misja z podstawowej gry i 12 misji z dodatku Northen Expantion. Wspomne tylko, że dojście do ostatniej misji zajęło mi raptem dwa dni.

hehe no ja teraż męcze SpellForce - świetny tytuł głębiej to opisuje MAO w recenzji tej gry :D już jestem na piątej wyspie i już mi braknie RAMa - są tak duże bitwy że mi wciąż PC zwalnia :lol: :x
_________________
rock'n'roll
 
 
Poziom: 18 HP   0%   0/711
   MP   100%   339/339
   EXP   8%   4/45
Popi 
Szeregowy


Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 1
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 4:12 pm   

Mam problem.Kupiłem kozaków z gazetą CD-ACTION.Instaluje na C: włączam i co...Wystąpił błąd z dmcr.exe.Zrobiłem wszystko co napisaliście i nic...Mam Win XP Prof. SP2 Pentium 4 3.06ghz, 512 ram, Nvidia G force 4 128mb...PROSZE O POMOC!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
FifiCz 
Sierżant
Pinacolada Boy


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Kwi 2007
Posty: 408
Skąd: Sława
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 3:05 pm   

Bardzo przepraszam,że odświerzam temat sprzed prawie roku.Bardzo chciałbym kupić pełną wersję gry Kozacy-Europejskie Boje(Kozacy 2-Epoka Napoleońska mnie nie interesuje).Mam więc jedno zasadnicze pytanie:czy można dostać jeszcze ta grę?Może została wycofana ze sprzedaży?Bardzo proszę o pomoc.

Ściągnąłem demo z internetu.Bardzo fajna gra.

PS.Niedługo mam urodziny i Kozacy byliby wymarzonym prezentem.

[ Dodano: Pon Wrz 17, 2007 2:46 pm ]
Przed chwilą zamówiłem Kozaków.Mój post nie jest aktualny.
 
 
   
Poziom: 18 HP   1%   7/711
   MP   100%   339/339
   EXP   80%   36/45
adrian16-91 
Szeregowy
Ja


Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 1
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 6:24 pm   

Witam mam wademekum na wasze dolegliwości!! :wink: Kiedyś miałem problemy z antologią na nowym kompie, a na starym działało i działa dalej ... Kolega informatyk pomógł mi i znalazł rozwiązanie... jest ono proste :mrgreen:
http://www.gsc-game.com/i...&ss=299&s=patch
do folderu z grą!! :twisted:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
PLrc 
Szeregowy


Dołączył: 25 Sty 2013
Posty: 1
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 9:20 pm   

Witam. Przepraszam że odgrzebuję takie stare wątki, ale po wielu latach naszła mnie ochota zagrać w tę wspaniałą grę i mam dokaldnie ten sam problem co kolega:

Woman napisał/a:
I tu pojawia się problem, bo po pierwsze moja niezwycieżona armia w niewyjaśnionych okolicznościach zniknęła (sprawa do Archiwum X?). To by było jeszcze do przeżycia gdyby nie fakt, że po mniej więcej 2-3 minutach gry pojawia się komunikat, że przegrałem, bo polska barka zabrała więźniów. Proszę o podpowiedź jak przejść tę misję w czasie tych 3 minut. Bo jak dla mnie jest to nierealne.


Co do tej znikającej armii, to wydaje mi się, ze to Polacy uprowadzili wszystkich kozaków (dlatego musimy ich uwolnic). Ale nie mam na to szans, ponieważ tuż po chwili pojawia się się ten wkurzajacy komunikat, że Polacy zabrali więźniów.

Mam Windows XP, zmnienilem nazwęfolderu Audio na Audio1, probowalem zainstalowac ten patch:

adrian16-91 napisał/a:
Witam mam wademekum na wasze dolegliwości!! :wink: Kiedyś miałem problemy z antologią na nowym kompie, a na starym działało i działa dalej ... Kolega informatyk pomógł mi i znalazł rozwiązanie... jest ono proste :mrgreen:
http://www.gsc-game.com/i...&ss=299&s=patch
do folderu z grą!! :twisted:


A przynajmniej wejść na stronę do ktorej odsyla link i zainstalowac w glownym folderze z grą to co się ściągnelo (po uruchomieniu gry dalej wyświetla się wersja 1.0) , ale dalej nic. HELP

[ Dodano: Sob Sty 26, 2013 12:17 am ]
s2nto napisał/a:
To zacznij od początku - pewnie za długo trwała twoja walka z tatarami :)
Więc "odliczanie" do wywiezienia jeńców zaczyna się od początku misji, a nie od chwili pokonania Tatarow? ;> Czy to troche nielogiczne? Trochę to wydaje mi się dziwne, bo wydaje mi się, że przez całą misję przetoczylem sie jak burza az do odparcia Tatarów.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
fanfiki, anime
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 15