Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Maj 2004 Posty: 255 Skąd: Włocławek
Wysłany: Pon Lis 21, 2005 11:05 am KADRA
Czołem!
Na Stronie Sztabu Weteranów w dziale Kadra zostały zaktualizowane funkcje. Niebawem również zostaną dodane ordery przy stosownych Sztabowiczach. Proszę o zapoznanie się z Kadrą wszystkich aktywnych Sztabowiczów. Na koniec parę uwag:
1. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi odnośnie funkcji (nie zgadza się z takową, został pominięty, powinien mieć jeszcze jakąś funkcję itd.), to niech natychmiast interweniuje! Wyjaśniam trzy podstawowe: Sztabowy Zbrojmistrz, to osoba, która pisze artykuły poświęcone militariom, organizuje ankiety poświęcone militariom , Sztabowy Gamblertyk, to osoba, która pisze artykuły poświęcone grom-recenzje, zapowiedzi, poradniki, newsy o grach, solucje itd, również organizuje ankiety, konkursy, turnieje poświęcone grom, Sztabowy Historyk-osoba, która pisze artykuły historyczne, organizuje ankiety historyczne.
2. Jeżeli ktoś ma zmieniony adres e-mail, a w Kadrze jest inny albo wcale nie figuruje w Kadrze-niech natychmiast interweniuje.
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 7:05 pm
Nie wiem, gdzie napisać tego posta, ale da rade wcisnąć go do tego topica. W końcu dotyczy Kadry SVV w pewnym sensie...
Po długiej nieobecności i nieaktywności coś mnie tutaj spowrotem przyciągnęło Tak więc witam wszystkich!! 'Starą Gwardię' i i tych, których jeszcze nie miałem okazji poznać
Chociaż nie wiem, czy pamiętacie mnie jeszcze
Mam nadzieje, że uda mi się tu systematycznie i regularnie zaglądać!
Chorąży aciek melduje się!
Pozdriawiam!
Nie wiem, gdzie napisać tego posta, ale da rade wcisnąć go do tego topica. W końcu dotyczy Kadry SVV w pewnym sensie...
Witaj z powrotem aciek! To ja Wojman, pamietasz nasza wymiane maili, kiedy Sztab byl jeszcze lista dyskusujna? Az mi sie lezka w oku zakrecila. MAO i Klemensa nie ma, wiec na razie ja ich zastepuje. Wiec w imieniu kierownictwa Sztabu witam Ciebie jako syna marnotrawnego, ktory powrocil.
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 10:59 pm
Czołem!
aciek_l napisał/a:
Chociaż nie wiem, czy pamiętacie mnie jeszcze
Mam nadzieje, że uda mi się tu systematycznie i regularnie zaglądać!
Chorąży aciek melduje się!
Pozdriawiam!
Bez przesady!:) Takich asów się nie zapomina:) Witamy wśród żywych i zapraszamy ponownie na pierwszą linię frontu:)
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 11:03 pm
"aćka" - tak to się odmienia
Simon, pewnie że pamiętam! Teraz to się pewnie troche zmieniło, zestarzaliśmy się
Ech, wspomnienia wracają...
Perkun, widzialem gdzieś Twojego posta z cytatami z archiwum jeszcze z czasow listy dyskusyjnej. W jakiej formie masz to archiwum?
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 11:20 pm
Czołem!
aciek_l napisał/a:
Perkun, widzialem gdzieś Twojego posta z cytatami z archiwum jeszcze z czasow listy dyskusyjnej. W jakiej formie masz to archiwum?
W formacie dbx. Niestety nie mam wszystkiego. Pokrętny los sprawił, że brakuje mi listopada 2002 oraz sierpnia 2003. A poza tym mam wszystko od lutego 2001 do chwili obecnej:)
Tak więc witam wszystkich!! 'Starą Gwardię' i i tych, których jeszcze nie miałem okazji poznać
Hej hej! Kopę lat! Heh, to właściwie dzięki Tobie odkryłem Jagged Alliance:))
Cóż, obecnie już niewątpliwie nie jesteś najmłodszym aktywnym Sztabowiczom - straszna perspektywa, nieprawdaż?:)) Witam ponownie! Sztabowiczem jest się do końca życia!:))
Wysłany: Sro Gru 07, 2005 12:59 pm
O widzisz, Perkun, to już ja się z Tobą skontaktuje, tylko nie teraz, bo jestem na przerwie w szkole i nie bardzo mam czas
Klemens, miło mi Jagged Allience to, o czym pewnie już wspominałem nieraz, jedna z gier mojego życia :]. Teraz przymierzam się do Silent Storm.
Tia, starość nie radość
Siema Mojim oczkiem w głowie są strategie typu Bitwa o Śródziemielub Warhammer. Leże na turówkach. Mam pytanie jak zostac Głównym zbrojmistrzem sztabu?
[ Dodano: Pon Maj 07, 2007 5:44 pm ]
Jak zostac Sztabowym Zbrojmistrzem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum