Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2005 Posty: 787 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 5:03 pm
Klemens
Procedura jest taka: sprawdzasz czy dany tekst jest na stronie, zgłaszasz Klemensowi, że piszesz taki a taki tekst, wysyłasz tekst Klemensowi i jak przejdzie weryfikację pozytywnie, to tekst wędruje na stronę, a ty dółaczasz do grona Kreatorów.
_________________ Przed laty w Wielkiej Brytanii wymiana żarówki w państwowej placówce służby zdrowia wymagała zaangażowania 6 urzędników i podjęcia 17 decyzji, a czynności papierkowe z tym związane trwały 20 minut.
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 8:18 pm
Na jedno wychodzi
Może nawet lepiej do korekty - tak czy tak trafi to do Klemensa .
W razie kłopotów możesz liczyć na naszą pomoc - pisz na PW lub mailowo lub na gg jakbyś miał jakieś wątpliwości czy problemy.
_________________ Przed laty w Wielkiej Brytanii wymiana żarówki w państwowej placówce służby zdrowia wymagała zaangażowania 6 urzędników i podjęcia 17 decyzji, a czynności papierkowe z tym związane trwały 20 minut.
Napisałem tekst na stronę sztab.com.Wysłałem go do korekty.Znalazł się on na stronie,więc chyba pomyślnie pszeszedł weryfikację.Pewnie pomyślicie,że bardzo chcę dostać się do grupy Kreatorów.Oczywiście chcę,proszę jednak żeby wyjaśnić czy dostanie się do grupy Kreatorów zależy od jakości tekstu.A może tzeba napisać więcej niż jeden artykuł?
_________________ "Jest tylko jedna rzecz w życiu państw,ludzi i narodów, tą rzeczą jest HONOR!!!"- Józef Beck.
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:50 am
Myślę, że to jakieś nieporozumienie. Skoro twój tekst nadawał się do umieszczenia na stronce to znaczy że jesteś Kreatorem.
Czy Twój tekst był aktem spontanicznym, czy uzgadniałeś sprawę z MAO?
Hmm... MAO chyba zaczyna wdrażać nowy plan przyjmowania Kreatorów. Myślę FifiCz, że musisz poczekać na odpowiedź Marszałka - już niedługo w Sztabie, żeby trafić do Kreatorów, trzeba będzie napisać najpierw kilka dobrych prac (np. minirecenzji). Nie wiem, czy ty zostaniesz potraktowany wg. nowych zasad.
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 4:17 pm
Wyraźnie widać, że nie . Kreatorzy, czy Redaktorzy o charakterze stałych współpracowników, są wyróżnieni na forum kolorem nicka i przynależnoscia do odpowiedniej grupy.
Oczywiście KAŻDY moze pisać dowolne teksty z prośbą o zamieszczenie na stronce, lecz nie ma wtedy taka osoba dostępu do przywilejów stałych Kreatorów (np. gry, książki, zaproszenia na targi, imprezy itp.).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum