gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Gra nie działa
Autor Wiadomość
Mitter 
Szeregowy


Dołączył: 12 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:51 pm   Gra nie działa

Witam !!
Mam taki problem ze włączam MoO 3 i pokazuje się tylko czarny ekran i muzyka w tle. Wszystkie wymagania spełnia mój komp.Mam polską wersje językową i to oryginała(żeby nie było powiedziane ze mam pirata i dlatego nie działa). Przeinstalowałem 3 razy grę i instalowałem parę razy DirectX dołączonego do płyty. Proszę o pomoc.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
kremuwa 
Chorąży


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Mar 2007
Posty: 299
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 9:30 pm   

Witaj,
Z tego co wiem gra jest wydawana w Polsce przez CD Projekt więc możesz ją zarejestrować na www.gram.pl - tam przysługuje ci dożywotnia gwarancja, a także pomoc konsultantów z CD Projektu. Zanim jednak skorzystasz z dożywotniej gwarancji spróbuj zainstalować grę np. u kolegi i sprawdź czy u niego działa. Jeśli tak, problem jest w twoim kompie i CD Projekt raczej tu nie pomoże - chociaż skonsultować się nigdy nie zaszkodzi - może mieli już takie przypadki.
 
 
   
Poziom: 16 HP   0%   0/556
   MP   100%   265/265
   EXP   17%   7/39
Mitter 
Szeregowy


Dołączył: 12 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 3:16 pm   

Osobiście testowałem grę na kompie mojej siostry i tam działa !! Do Cdprojektu już pisałem powiedzieli że nie wiedzą dlaczego :sad: jak im 2 maila napisałem do tej pory nie odpisali. Więc z tego co widzę zostaje mi tylko granie na kompie siostry i to tylko wtedy jak pozwoli :roll:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
kremuwa 
Chorąży


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Mar 2007
Posty: 299
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 9:16 pm   

Nie możesz zrobić formatu? Jaki masz PC? Czy podczas instalacji nie było problemów. Jaki PC ma twoja siora?
 
 
   
Poziom: 16 HP   0%   0/556
   MP   100%   265/265
   EXP   17%   7/39
Mitter 
Szeregowy


Dołączył: 12 Cze 2007
Posty: 3
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 1:57 pm   

Powiem tak pierwszy raz zainstalowałem grę jakieś 6 miesięcy temu, teraz miałem format i nadal to samo. Komp ma 2 GHz, 1 gb ramu, GeForce 7600 A komp siorki ma 1,7 GHz, 512 ramu i radeona ale numeru nie pamiętam ale wiem że na GeForce 2 też działało bo wcześniej go miała. Oba kompy mają XP professional. Poddzas instalacji problemów nie było, wszystko się dobrze zainstalowało.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 4:34 pm   

Problem może tkwić w płytach głównych i sterownikach do karty graficznej - podaj obydwa te parametry o które proszę (twojego komputera i kompa twojej siostry) i napisz dokładnie jaką kartę ma twoja siostra.
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
widmo, recenzje anime
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14