gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Gothic 2
Autor Wiadomość
Backside 
Major
JazzFunk Planeta


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 842
Skąd: Z planety Melmaq
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 3:20 pm   

Gość napisał/a:
witam wszystkich.mam taki problem chce zostać magiem ognia. ale nie weim jak rozwiązać zadania z próby ognia. w pierwszym dostałem jakis klucz. prosze o pomoc??


http://www.sztab.com/pora...-II,589,10.html
_________________
et nunc erudimini qui iudicatis terram

--> http://www.playpc.pl
--> http://uber-play.blogspot.com/
 
 
Poziom: 26 HP   1%   16/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   3%   3/78
Gościu
Gość
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 3:29 pm   

gdzie jest ten cholerny Marcos dajcie mi mapke i zaznaczcie punkt w kturym jest pls bo ja niewiem pomoocy

jezeli ktos wie to na muj email pat-szo@wp.pl
Ostatnio zmieniony przez Backside Pon Cze 12, 2006 11:01 pm, w całości zmieniany 1 raz  
 
Tymek 
Szeregowy
fester


Dołączył: 05 Lip 2006
Posty: 1
Skąd: Janowice Wielkie
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 8:53 am   

Gościu napisał/a:
gdzie jest ten cholerny Marcos dajcie mi mapke i zaznaczcie punkt w kturym jest pls bo ja niewiem pomoocy

jezeli ktos wie to na muj email pat-szo@wp.pl


Hej gosciu nie mozesz byc magiem bo musisz pszejsc do klasztoru i porozmawiac dokladnie z mistrzem isagrofem on ci powie jak dostac sie do klasztoru. Teraz zapytaj w klasztorze na obok mistrza nie jakiegos ulik. Nie wiem tego nie wsrotku tylko tamten on cie powie o prubie magi i powie jak zniszczyć kamien!

Wejdz na strone http://www.rpg.sztab.com/...othic-2,17.html tam jest poradnik.
Ostatnio zmieniony przez Wojman Sro Lip 05, 2006 12:19 pm, w całości zmieniany 1 raz  
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
kamil-km 
Szeregowy
Półkownik


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 4
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 1:47 pm   

ja tez nie moge zaladowac oka innosa przed walką z smokiem-ozywiencem.
pomoze mi ktos? :cry:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
tigikamil 
Major


Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 226
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 4:54 pm   

Jak to nie możesz?? Po drodze do smoka ożywieńca jest stół alchemiczny, na którym to zrobisz(tak samo jak w górniczej dolinie), no chyba, że nie zabrałeś serca od smoka pokonanego przed mostem (ten króry trzeba uruchomić strzałami). Bo jak nie wziąłeś serca z ciała smoka, a zwłoki zniknęły nie pozostanie ci nic innego jak wczytanie wcześniejszej gry i ponowne jego pokonanie :D
 
 
   
Poziom: 14 HP   0%   0/426
   MP   100%   203/203
   EXP   6%   2/33
kamil-km 
Szeregowy
Półkownik


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 4
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 2:17 pm   

no ale jak ja bylem przy wszystkich stolach alchemicznych i przy kazdym ten dupek mowi ze nie ma odpowiedniego przedmiotu a przeciez ma serce ognistego smoka tego przed tym mostem :cry: . zwloki leza sobie spokojnie aha jak pokonalem w gorniczej dolinie ostatniego smoka to tez nie dalo zaladowac oka innosa na stole alchemicznym i zrobilem to na statku.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
tigikamil 
Major


Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 226
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 2:28 pm   

aaaa czyli mówi, że nie ma odpowiedznich przedmiotów. Czyli brak ci albo serca, albo MENZURKI (prawdopodobnie...), tej która jest potrzebna do wykonania każdej rzeczy przy stole alchemicznym. Możę vatras ma kilka (o ile wziąłeś go na statek), albo przeszukaj cały statek powinieneś coś znaleźć
 
 
   
Poziom: 14 HP   0%   0/426
   MP   100%   203/203
   EXP   6%   2/33
kamil-km 
Szeregowy
Półkownik


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 4
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 9:21 am   

mam problem zainstalowalem dodatek noc kruka i nie moge go uruchomic gdy wlanczam to nie chce se wlaczyc. mam cracka skopiowac? bo nie wiem bylo tak samo gdy to zrobilem wczesniej?pomoze mi ktos? :cry: :cry:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 12:34 pm   

Spędziłem przy tej grze bardzo dużo czasu i nie uważam go za stracony wręcz przeciwnie. Gra świetna, ciekawa fabuła, przepiękna grafika, switna muzyka czyli wszystko co potrzebuje dobra gra rpg.
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 1:59 pm   

kamil-km napisał/a:
mam problem zainstalowalem dodatek noc kruka i nie moge go uruchomic gdy wlanczam to nie chce se wlaczyc.


Pewnie mowa o zupelnie innej sytuacji, ale save'y z podstawki nie dzialaja w NK...
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
lord 
Szeregowy


Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 2
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 7:46 pm   

czesc mam pytanie na stronie sztabu pisalo ze mozna pozmieniac w notatniku pewne zeczy np zeby bylo wiecej krwi szybki sejw wszystko mi chodzi co zmienilem tylko ze nie moge zrobic ostatniej zeczy przypisac klawiszow skrotowych do esencj zycia czy many zeby np w trakcie walki muc sie podleczyc jak ustawic tak zeby przypisalo mi klawisze np do elikisu zycia np zeby eliksir zycia byl "1"itd?????
pomuzcie plz
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 7:11 pm   

Mam pytanie:
Chcę zostać łowcą. Niedługo dotrę do farmy Onara i wstąpię w szeregi najemników ale nie jestem pewien czy będę mógł wejść do miasta (jestem czeladnikiem u tego łucarza i chcę mu sprzedawać skóry). No i mam przekazać wiadomość o tych smokach lordowi hagenowi ale żeby się do niego dostać muszę być strażnikiem, a przecież chcę zostać łowcą. To co mam zrobić?
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
Kahzad
Kapitan
Architekt Tonalny


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 05 Lip 2004
Posty: 321
Skąd: z gór....
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 7:47 pm   

Nie przejmować się i grać :D
Sprawa sama się wyjaśni :)
_________________
Nie sztuką jest pokonać przeciwnika w bitwie...
Sztuką jest go pokonać przed bitwą....
 
   
Poziom: 16 HP   0%   0/556
   MP   100%   265/265
   EXP   74%   29/39
tigikamil 
Major


Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 226
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 9:36 pm   

Tak właśnie, jak pogadasz z Lee na farmie Onara to się wszystkiego dowiesz :D
 
 
   
Poziom: 14 HP   0%   0/426
   MP   100%   203/203
   EXP   6%   2/33
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 7:57 pm   

Jestem już najemnikiem u Onara. Gdy chcę zwiększyć siłę z 30 do 35 wyskakuje komunikat że nie mogę, a kowal odpowiada że jestem za dobry ;) . Co mam zrobić?
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
opowiadania, forum anime
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13