Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:27 am Gods: Kraina Nieskończoności
Polecam recenzję gry Gods: Kraina Nieskończoności (a także do zachęcam do komentowania jej ). Receznje znajdziecie po kilknięciu na niebieskie literki.
Poziom: 22 HP
0%
0/1106
MP
100%
528/528
EXP
1%
1/59
maciej Gość
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 9:15 am
Wojman napisał/a:
Polecam recenzję gry Gods: Kraina Nieskończoności (a także do zachęcam do komentowania jej ). Receznje
ja także polecam i myśle że ktoś w końcu padałby mi kody bo szukam ich w internecie cały czas i nic
No, nie powiem, fajny artykuł. No, ale nie to ma być tematem mojego posta. Mianowicie wnoszę zapytanie jak wyglądają i w której dokładnie części bagien są te głupie liście aloesu? Wczoraj przez dwie godziny ich szukałem i nie mogłem znaleźć.
Och ten tekst to ja pisałem grubo ponad dwa lata temu i raczej niewiele pamiętam z takich szczegółów.
Może po prostu nie wiesz na co patrzeć? Wydaje mi się, że to były takie duże zielone liście, a nie jakieś małe kwiatuszki coby ich nie było widać. Powinieneś je widzieć bardzo dobrze.
Ale jak mówię, głowy nie dam bo po prostu nie pamiętam.
Już sobie poradziłem. To są takie małe pypcie, które jest ciężko zauważyć i jedyne wyjście to zbierać je z rana, gdy jeszcze jest więcej widać na bagnach.
A teraz mam jeszcze jedno pytanko. Jeśli mój towarzysz umrze (mam tu na myśli tego elfa, co jest się z nim w grupie w północnym lesie) to co zrobić, żeby znowu ożył?
Dzisiaj odkryłem, że można znaleźć mikstury wskrzeszające. Takie żółte flakoniki.
Mam jeszcze jedno pytanie, ale myślę, że ostatnie. Do którego momentu ten elf z północnego lasu, jego kolega mag i ta elfka co się ją ratuje są ze mną w grupie? Bo chcę sprzedać ich ekwipunek zaraz przed "rozstaniem"
hej mam pytanko w tej misji w kużni M w których drzewach trzeba się ukryć i o której przyjdą ci których mam zabić? po zmroku tzn o której?
[ Dodano: Nie Wrz 06, 2009 11:14 pm ]
Mam: Viven,Qentanara,Erwina i Lille'Nae jestem w kuzni Manduwina. Jest misja :Spotkanie o zmierzchu -ukryj się wśród drzew , zaczekaj do zmroku i zabij renegatów. a jak klikam na Manduwina on mówi: Ukryjcie się pomiedzy drzewami i zaczekajcie do zmroku . Oni zawsze przyvhodzą po zmroku. Mam pytanko za kórymi drzewami mam się ukryć i o której zjawią się renegaci lub jak długo trzeba na nich czekać? Prosze niech ktoś odpisze tu lub na nr gg 10188886
Mam pytanie odnośnie pewnego etapu gry. Dochodzę do lodowego pałacu i pokonuje kolejnych wrogów ale dochodzę do grupki ( 2 śnieżne golemy i 2 kryształowe ) mam 5 w drużynie ludzi ( razem ze mną ) i nie mogę ich pokonać choćbym nie wiem jak się starał wszyscy maja po 16lvl ja mam 17 i nie mogę ich przejść ( mam elfy 3 i jednego wojaka którego wziąłem w drodze do pałacu ) i tu moje pytanie. Wcześniej tracimy ludzi z drużyny bo uciekają Czy nie da się ich jakoś odzyskać ? Albo czy da się kogoś nowego wziąć do drużyny ?
Bo inaczej nie przejdę tego.
daaaawno temu w to grałem i dokładnie jak ich pokonać odpowiedzieć nie będę mógł - powiem tylko, że na pewno pokonać ich można i to niezależnie od tego, że towarzysze ci uciekli (bo tak ma być). Pamiętam za to, że długo biegałem od jednej wsi do drugiej bawiąc się w handel aż mi wystarczyło na najlepszy dostępny ekwipunek - może w tym rzecz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum