gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Empire Earth 2
Autor Wiadomość
Wojman
Kapitan
007


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 575
Skąd: Szczecin
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 11:09 pm   Empire Earth 2

W naszym serwisie ukazał się bardzo dokładny poradnik do gry Empire Earth 2. Ci, którzy mają problem z grą powinni udać się pod ten adres.
_________________
Uważaj na słowa - każde może stać się Twoim ostatnim
 
 
Poziom: 22 HP   1%   11/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   1%   1/59
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 10:51 am   

Niezły jest ten poradnik wygrywanie kampani posługujac się nim jest równie proste co odebranie dziecku lizaka.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
Ebon 
Szeregowy


Dołączył: 29 Wrz 2006
Posty: 1
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 12:35 pm   

Mam problem a mianowicie:
gdy ma się swoje terytorium na minimapce zaznaczone jest moim kolorem, ja coś zrobiłem i nie jest zaznaczone kolorem a bez tego trudniej się gra

HELP !!!
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
sir 
Szeregowy


Dołączył: 23 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 12:32 pm   

na dole minimapy są 5 przycisków.Jest taka góra przyciskasz to i gotowe
:wink: :mrgreen:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 3:04 pm   

Temat już jest więc: Recenzja EE2 jest dostępna pod tym adresem.
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
Radex 
Szeregowy
Radek


Dołączył: 17 Cze 2010
Posty: 1
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 4:27 pm   

Chciałbym nawracać statki przeciwników.
Czy jest do tego jakiś sposób lub kod?
Z góry dzięki :mrgreen:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Paweł94 
Kapral


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 120
Skąd: Tyszowce
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 11:42 pm   

Nawrócić można tylko lądowe przy pomocy kapłanów, jest kod convert, ale nie grałem na kodach więc nie wiem czy działa.
 
 
   
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   100%   20/20
Enubis 
Szeregowy


Dołączył: 20 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 4:02 pm   

Mam problem odnosnie z gra EE2. Otoż po malej przerwie od gier strategicznych chcialem ponownie zainstalowac EE2. Wszystko ladnie poszlo, wlaczam gre, a ty co chwile sie minimalizuje:/ wiecie moze w czym problem? Kiedys wszystko ladnie dzialalo bez problemow. (teraz inne gry normalnie chodza)
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 4:20 pm   

To ja poproszę o inf. dot. Twojego systemu operacyjnego ;)
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Enubis 
Szeregowy


Dołączył: 20 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 6:25 pm   

karta graficzna: NVIDIA GeForce FX 5200
system: XP Professional

Intel Pentium 4 CPU 2.66GHz
2.67GHz
1.25GB Ram'u

tyle wystarczy?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 6:44 pm   

1) Przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusa.
2) Grę masz z tego samego źródła? Tzn. tą samą kopię gry instalowałeś kiedyś?
3) Zaktualizuj sterowniki graficzne.
4) XP z service packiem 2 czy z service packiem 3?
5) Sprawdź czy gra się minimalizuje sama. Może sytuacja wygląda tak, że jakiś program się "upomina o uwagę" i wywołuje sam Siebie.
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Enubis 
Szeregowy


Dołączył: 20 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 6:48 pm   

1) komputer przeskanowalem i nie wykrylo ani jednego wira
2)gre mam orginalna ta sama co kiedys instalowalem
3)zaraz to zrobie:)
4)XP s service packiem 3
5)chyba raczej sama sie minimalizuje:/

//edit

sterowniki sciagniete i zainstalowane i dalej to samo:/
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 7:33 pm   

Więc zostają następujące wyjścia:

1) Jak masz dostęp do komputera z SP2 to sprawdź grę na nim - SP3 wprowadziło wiele, ale niekoniecznie wiele dobrego, przez SP3 XP stał się pod względem kompatybilności bliższy Viście.

2) Nie chyba - sprawdź to bo może to być wina innego programu niekoniecznie Twojej gry.

BTW - na pewno zassałeś najnowsze i oryginalne sterowniki ze strony nvidii? W między czasie nie dokonywałeś żadnych modernizacji komputera?

No i jeszcze jedno ważne pytanko, które przyszło mi na myśl - spróbuj Sobie przypomnieć czy poprzednim razem nie grałeś na XP Home Edition :)
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Enubis 
Szeregowy


Dołączył: 20 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 7:40 pm   

1) niestety do dyspozycji mam tylko XP professional s3 lub Vista Home Basic
2)jak mozna to sprawdzic?;/
3)tak zainstalowalem najnowsze sterowniki
4)o tego nie wiem, ale raczej nie zmienialem, przez ten czas robilem tylko formatyi zwiekszylem troche ram i zmienilem dysk twardy
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 9:24 pm   

Na pewno masz jakiegoś znajomego z SP2. Sprawdź u niego.

No poszukaj czy jakiś program nie daje oznak życia przy minimalizacji gry.

RAM i HDD nie mają nic do rzeczy. A to czy miałeś Home Edition wcześniej byłoby bardzo przydatną informacją.
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
widmo, recenzje anime
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11