gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
dungeon siege 2
Autor Wiadomość
jberni
Szeregowy


Dołączył: 11 Sty 2006
Posty: 2
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 8:40 am   dungeon siege 2

Co trzeba zrobić żeby zaliczyc tę misję.Niby jestem w tej jaskini ale nic sie nie dzieje i nic nie mogę znaleźć.
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
aciek_l
Chorąży


Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 33
Skąd: Zalesice City ;)
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 12:31 pm   

Jaką misję i w jakiej jaskini? :) Troche grałem w DS 2, chociaż nie za dużo, i wiele jaskin odwiedziłem, o zaliczonych misjach nie wspomne ;)
 
 
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   54%   6/11
Slime 
Kapral


Dołączył: 09 Sty 2006
Posty: 41
Skąd: W-w
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 3:29 pm   

W sumie aktualnie gram w DS2 wiec może niedawno to miałem. Tylko podaj nazwe misji:)
 
 
Poziom: 5 HP   0%   0/81
   MP   100%   38/38
   EXP   23%   3/13
jberni
Szeregowy


Dołączył: 11 Sty 2006
Posty: 2
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 5:02 pm   

akt 2 zadanie poboczne "Mroczny Ohm" a jestem w 8 rozdziale 2 aktu
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Swinek
Gość
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 10:42 am   

Może mi ktos zalatwić poradnik do DS2? Dokładnie chodzi mi o misje poboczne! Czekam na odpowiedź.
 
Wojman
Kapitan
007


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 575
Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 12:46 pm   

Gość napisał/a:
Może mi ktos zalatwić poradnik do DS2? Dokładnie chodzi mi o misje poboczne! Czekam na odpowiedź.


Poradnik napisany reka MAO znajdziesz po kliknięciu na niebieskie literki. Polecam!
_________________
Uważaj na słowa - każde może stać się Twoim ostatnim
 
 
Poziom: 22 HP   1%   11/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   1%   1/59
Swinek
Gość
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 8:54 am   

Wielkie dzieki!!! Jakby była jakas sprawa to daj znać!!!
PS. Jestem w III akcie. :P
 
Gość

Wysłany: Sob Mar 04, 2006 5:59 pm   

ma pytanko w jakij kolejnoscie odwierdzają zjawy posong kontakt 8977978
 
Findan 
Kapral


Dołączył: 21 Lip 2006
Posty: 23
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 3:06 pm   

Żadnych drzwi które do otwarcia pitrzeba danego ataku.
Niemusisz ich otwierać.
Jest tam tylko skarb.
Ja mam w tym obecnie około 100+lvl a brat to już skończył i ma 200+
 
   
Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   55%   5/9
soperro 
Szeregowy
soperro


Dołączył: 01 Lis 2006
Posty: 1
Skąd: z necika
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 1:17 pm   

Swinek napisał/a:
Wielkie dzieki!!! Jakby była jakas sprawa to daj znać!!!
PS. Jestem w III akcie. :P


Witam Cie serdecznie czy mozesz mi powiedziec co zrobic jak ulozyc te obrazki na tych czerech ruchomych kamieniach na jednym kamieniu sa cztery obrazki jest ich cztery kamienie wiec jakiw wzor ??? bo drzewca zabilem i z tym sie mecze a poczebuje pomocy odpisz mi na emaila bo jak jestes w 3 akcie to musialems to przejsc :) )

[ Dodano: Sro Lis 01, 2006 1:27 pm ]
no wiec kto mi powie jak ulozyc te kamienie w ostatnim zadaniu po zabiciu drzewca w akcie 2 :) ) hellllllpppppppppp meeeeeeeee
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Michal24 
Szeregowy


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 6:31 pm   

Mam problem przy rozdziale 5 w akcie 1, odszukałem kolonię wygnańców, zabiłem wszystkich którzy atakowali starca, a on ciągle prosi o pomoc, co zrobić żeby się "odwiesił"?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
SanchoPL 
Kapral


Dołączył: 05 Gru 2008
Posty: 111
Skąd: Radom
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 7:11 pm   

A bo to jest taki błąd. Jeśli za szybko rozwalisz tych zakażonych to właśnie tak będzie. Proponuję save sprzed bitwy :wink:
 
 
   
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   55%   11/20
Matim 
Szeregowy


Dołączył: 14 Lut 2010
Posty: 1
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:23 pm   

Mam problem - kiedy jestem w ostatnim zadaniu ostatniej misji (czyli zabić smoka za pomocą balisty) potwór się nie pojawia i nie mogę przejść dalej. co robić jeśli nie mam zapisu z przedostatniej misji? :/
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:07 pm   

Jeżeli masz pirata - kupić oryginał i grać od nowa, gra kosztuje w saturnie teraz zaledwie 10 złotych (!).
Jeżeli oryginał - zaktualizować i grać od nowa ;) .
Na przyszłość - rób zapasowy save co jakiś czas na innym miejscu.
 
 
   
Poziom: 34 HP   4%   129/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
scheezool 
Szeregowy


Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 1
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 8:28 pm   

Witam mam pytanie. Mianowicie przeszedlem Dungeon Siege 2 juz raz i teraz gram poraz drugi. I chodzi mi o to jak moge dodac 5th osobe do mojej druzyny bo powiekszylem miejsce u Innkeepera ale ludzi i tak nie moge zapraszac jest cos napisane ze nie tym razem czy cos ;x ktos jest w stanie mi pomoc? Z gory thx
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
forum anime, widmo
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 9