gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Bezpłatny dostęp do Internetu
Autor Wiadomość
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 6:58 pm   Bezpłatny dostęp do Internetu

Fakt, iż możecie to przeczytać, świadczy, iż jakiś dostęp do Sieci posiadacie, nie zawsze wszakże może on być komfortowany, a i obarczony wadą w postaci odpłatności - dlatego też wszystkim polecam zapoznanie się z treścią niniejszego newsa.
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 10:40 pm   

Jakby to kogoś zainteresowało - Aero 2 to nie trik, działa (w Krakowie choćby :) ) całkiem przyzwoicie, niniejszego posta piszę właśnie z niego korzystając.
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 8:30 pm   

Nastała wiekopomna chwila - udało mi się uruchomić Aero na mej wsi! Teraz więc właściwie sprawnego dostępu do Sieci będę pozbawiony tylko w czasach podróży ;)
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
Tuningii 
Szeregowy


Dołączył: 27 Wrz 2013
Posty: 1
Wysłany: Pon Paź 14, 2013 12:41 pm   

aero Gdańsk - działa.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
kiloss 
Szeregowy


Dołączyła: 02 Paź 2013
Posty: 1
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 3:07 pm   

na mojej wsi pod Gdańskiem już nie działa. ;(
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
hurtownia90 
Szeregowy


Dołączyła: 30 Wrz 2013
Posty: 2
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 10:51 am   

a na jakieś wsi to uruchomiłeś ? na mojej pod wawką nie działa - chyba że coś źle robie. ≈
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 12:14 pm   

hurtownia90 napisał/a:
a na jakieś wsi to uruchomiłeś ?


Tegorocznej zjazdowej - http://www.sztab.com/publ...d-XII,9989.html - i obecni tam sztabowicze świadkami, że działało.
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
steffcio90 
Szeregowy


Dołączył: 30 Paź 2013
Posty: 3
Skąd: Sopot
Wysłany: Sro Lis 06, 2013 9:52 pm   

Czyli co działa czy wręcz przeciwnie?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 7:34 am   

U mnie na podlaskiej wsi działa - czasem lepiej, czasem gorzej, ale działa. Dowodem jest właściwie cała moja weekendowa aktywność sieciowa.
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
crystyna 
Szeregowy


Dołączył: 19 Gru 2013
Posty: 1
Wysłany: Czw Gru 19, 2013 10:24 am   

W Skierniewicach też działa :)
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
gusieksb6Z 
Szeregowy


Dołączyła: 14 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: Wto Sty 14, 2014 6:06 pm   

aero moze nie jest najszybsze alle zawsze za free :mrgreen:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
sanza 
Szeregowy


Dołączył: 26 Cze 2014
Posty: 1
Wysłany: Czw Cze 26, 2014 12:01 pm   

Ok a jak ma teraz oryginalną polską wersję to moge zainstalować tego patcha czy muszę czekać aż cenega go dpoasuje do polskiej wersji
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw Cze 26, 2014 5:18 pm   

sanza napisał/a:
Ok a jak ma teraz oryginalną polską wersję to moge zainstalować tego patcha czy muszę czekać aż cenega go dpoasuje do polskiej wersji


Chyba nie ten wątek...
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
Waldemoro 
Szeregowy


Dołączył: 21 Sie 2014
Posty: 1
Skąd: Katowice
Wysłany: Czw Sie 21, 2014 1:27 pm   

Aero jest teoretycznie darmowe bo kaucje za karte sim trzeba uiścic a w sumie nie wiadomo czy zwrócą :)
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Klemens 
Generał


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 2699
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw Sie 21, 2014 5:36 pm   

Waldemoro napisał/a:
Aero jest teoretycznie darmowe bo kaucje za karte sim trzeba uiścic a w sumie nie wiadomo czy zwrócą :)


Nawet jeśli nie zwrócą, to przecież te 30 zł za kilka lat darmowego dostępu do Internetu to i tak najbardziej konkurencyjna oferta na rynku;)
_________________
Sapere aude, Gość!
 
 
   
Poziom: 41 HP   5%   268/5376
   MP   100%   2567/2567
   EXP   39%   70/177
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
forum anime, widmo
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11